Important Gk Set No.92(Important Days July) For all Competitive Exams

·   0

Important Gk Set No.92(Important Days July) For all Competitive Exams

1. World Population Day is observed on?        Answer :  July 11.
2. International Tiger Day is observed on?    Answer : July 29.
3. Kargil Vijay Diwas or Kargil Memorial Day or Kargil Victory Day is observed on?    Answer : July 26.
4. International Joke Day, World Doctor’s Day is observed on?   Answer :  July 01.
5. International Nelson Mandela Day is observed on?     Answer : July 18.
Image result for gk
6. World Nature Conservation Day, World Hepatitis Day is observed on?  Answer :  July 28.
7. World Chocolate Day is observed on?      Answer : July 07.
8. World Sports Journalists Day, World UFO day is observed on? Answer : July 02.
9. International Malala Day is observed on?        Answer : July 12.
10. World Zoonoses Day is observed on?            Answer :  July 06.